در حالی که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بر قصد خود برای تصاحب جزیره نیمه‌خودمختار «گرینلند» در قطب شمال تاکید کرده،‌ نخست وزیر گرینلند سناریوی اقدام نظامی آمریکا را منتفی ندانست و تاکید کرد این جزیره و مردم آن باید برای «هر چیزی» آماده باشند.

ینس فردریک نیلسن

به گزارش همشهری‌آنلاین از «سی ان بی سی»، «ینس فردریک نیلسن» سه‌شنبه شب در یک کنفرانس خبری تاکید کرد که گرینلند باید آماده باشد زیرا «طرف مقابل» استفاده از نیروی نظامی را رد نکرده است. وی گفت: «استفاده از نیروی نظامی محتمل نیست اما هنوز رد نشده است. رهبر طرف مقابل (ترامپ) به وضوح اعلام کرده است که این احتمال وجود دارد بنابراین ما باید برای هر چیزی آماده باشیم.»

نیلسن خاطرنشان کرد که دولت گرینلند در حال آماده‌سازی یک کارزار اطلاع‌رسانی برای مردم خود است که شامل راهنمایی‌هایی در مورد اقدامات فردی، از جمله توصیه به داشتن حداقل پنج روز غذای کافی می‌شود.

گرینلند همچنین یک تیم واکنش اضطراری تشکیل خواهد داد که شامل بخش‌هایی از مقامات شهرداری، پلیس و فرماندهی مشترک قطب شمال دانمارک است. نیلسن تاکید کرد که گرینلند در زمان‌های دشوار و پرتنشی قرار دارد و نمی‌تواند احتمال تشدید اوضاع را رد کند.

ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، روز سه‌شنبه از ارائه جزئیات اقداماتی که برای دستیابی به هدف خود برای تصاحب گرینلند انجام خواهد داد، خودداری کرد. وی در پاسخ به سوالی در مورد اینکه تا چه حد برای دستیابی به این جزیره پیش خواهد رفت، گفت: «متوجه خواهید شد.»

ارتش دانمارک روز سه‌شنبه از تمرینات نظامی اروپا و دانمارک در گرینلند خبر داد و تاکید کرد که «حضور خود را در گرینلند و شمال اقیانوس اطلس تقویت خواهد کرد.»

ترامپ احتمال مقاومت کشورهای اروپایی در برابر تصاحب گرینلند را کم‌اهمیت دانسته و گفته «آمریکا باید گرینلند را داشته باشد زیرا آنها (اروپایی‌ها) نمی‌توانند از گرینلند محافظت کنند.» ترامپ پیشتر کشورهای اروپایی مخالف الحاق گرینلند به آمریکا را به افزایش تعرفه‌ها تهدید کرد. کشورهای اروپایی در یک نشست اضطراری در بروکسل قرار است درباره اقدامات متقابل بحث کنند.



کد خبر 1011708
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار اروپا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 29
  • IR ۱۵:۳۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۱
    76 11
    اینترنت ما چی شد
    • IR ۱۵:۵۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۱
      5 33
      ... شو بابا مملکت روهواست
  • IR ۱۵:۳۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۱
    78 10
    اینترنت ما چی شد
  • Behrooz IR ۱۵:۵۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۱
    50 25
    ما نباید به این مسئله سطحی نگاه کنیم چرا نباید فکر کنیم موضوع گرینلند شاید اولویت بعدی آمریکا باشد، و فعلا برای انحراف اذهان مقامات کشورمون، غافلگیرانه به ایران حمله کنه خیلی باید به این دروغگو حواسمون باشه میگه گرینلند ولی به ایران حمله می‌کنه بیشعور قمارباز
  • IR ۱۶:۱۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۱
    22 6
    اینترنت هنوز قطعه از کار و زندگی افتادیم کی جوابگوئه؟
  • IR ۱۶:۵۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۱
    8 18
    آمریکا در حال ورشکست شدنه به هر دری میزنه هزینه های بودجه نظامی 1.5 تریلیون دلاری کشورشو تامین کنه
  • علی IR ۱۷:۱۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۱
    17 10
    آقا اینترنت را وصل کنید نمی تونیم به بروکر وصل شیم گرفتاری شدیم تلگرام و پیام رسان ها رو فیلتر کنید دیگه با بقیه چیکار دارید تمامش کنید دارید رو اعصاب ملت راه می دید ملت می فهمی
  • IR ۱۹:۰۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۱
    22 5
    تیتر درست بزن! انگار ما ساکن گرینلندیم همه اخبار ایران شده گرینلند
  • IR ۱۹:۲۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۱
    13 11
    تمام کشورهای صاحب منافع و ثروت خدادادی باید هوشیار باشند سطح جدیدی از استعمار نوین با بهانه های مختلف در مقابلشان ترسیم شده است . بعنوان مثال چرا امروز حاکمیتی در سطح آمریکا باید ورد زبانش و فکر و ذکرش برخورد با کشور ایران و امثالهم باشد ؟...!
  • t IR ۲۲:۰۱ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۱
    16 6
    آیا گرینلند اینترنتش قطعه!؟